• Bel ondersteuning +86 18177299911

Guangxi Xinghan-houtindustrie en Guangxi Lierde Trade Co., Ltd. het 'n strategiese samewerkingsooreenkoms onderteken

Op 7 September het Guangxi Xinghan Wood industrie en Guangxi Lierde Trade Co., Ltd. formeel 'n strategiese samewerkingsooreenkoms onderteken.By die ondertekeningseremonie het CAI Gangping en Qing Yong 'n strategiese samewerkingsraamwerkooreenkoms namens beide ondernemings onderteken en hul goeie wense uitgespreek om langtermyn samewerking te vestig, gemeenskaplike ontwikkeling en wedersydse voordeel te soek.

QingYong het gesê die teken om die DE en loop hout industrie van strategiese samewerking oop te maak vir die eerste keer, op dieselfde tyd, Leon en DE is ook onderteken 'n strategiese samewerking raamwerk ooreenkoms met loop hout industrie in die eerste groep filiaal, word gehoop dat beide kante hou samewerking, verder versterk die kontak, versterk samewerking en skep voordeel, streef na groep die sprint wêreld 500 sterk saam.

CAI Gangping het gesê dat die strategiese samewerkingsraamwerkooreenkoms wat met Guangxi Li en De Trade Co., Ltd. onderteken is, van groot belang is en die pas van xinghan-houtbedryf geopen het om ontwikkeling te versnel.Hy het gesê dat al die personeel van Xinghan-houtbedryf in ooreenstemming sal wees met die vereistes van die ooreenkoms, die kwaliteit van produkte, voorkeurpryse en beter diens aan Guangxi Lierde Trade Co., LTD.

Hierdie samewerking is 'n belangrike resultaat van onophoudelike pogings en herhaalde konsultasies tussen Guangxi Lierde Trade Co., Ltd. en Xinghan Wood-industrie, sowel as 'n soliede platform vir beide kante om uitruilings uit te brei en samewerking te versterk.Die twee partye sal 'n ferm strategiese vennoot van wedersydse voordeel en gemeenskaplike ontwikkeling word, en sal ook 'n sterk ondersteuning word om hervorming en innovasie, industriële transformasie en hoëgehalte-ontwikkeling van die Groep te bevorder.


Pos tyd: Jun-20-2022